Tulinen sosekeitto

Keitä kasvislohkot ja chili pehmeiksi.

Soseuta ja lisää tuorejuusto sekä mausteita ja suolaa maun mukaan.

Lisää lautaselle raejuustoa, niin keiton maku hiukan pehmenee ja annos on ruokaisampi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 405 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Bataatti, kuorittu 1.2g1kcal0g0.2g0g0g
Lanttu 1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Chili, vihreä, tuore 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 0.3g0.6kcal0g0g0g0g
Vesi4.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g6kcal0g0.8g0g0g
Valittu annoskoko10g3kcal0g0.4g0g0g
Annoskoko puolitettuna5g2kcal0g0.2g0g0g
Arvot/100g100g30kcal0g4.1g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=417855