TC Lihapyörykät

Sekoita kulhossa sipulikeittoainekset, vesi ja korppujauhot.

Anna turvota viisi minuuttia ja lisää muna ja jauheliha.

Muotoile lihapyöryköitä tai jauhelihapihvejä.

Paista 225 asteen lämpötilassa noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr)0.7g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Korppujauho 0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Vesi2.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.8g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g5.7g7.4kcal1.2g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g24kcal2.8g1.4g1g0.2g
Valittu annoskoko10g12kcal1.4g0.7g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0.7g0.4g0.3g0.1g
Arvot/100g100g122kcal14.4g7.2g5.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433808