Juustokastike/kuorrute, karppi

Laita kerma ja munat kattilaan, kuumenna kiehumispisteeseen ja hämmennä kokoajan ettei munat ryyniydy.

Kun kastikepohja on sakeaa niin lisää juustoraasteet vähän kerrallaan sekaan ja lisää vielä mausteeksi valkopippuria ja muskottipähkinää.

Tämä sopii hyvin minkä tahansa kuorrutteeksi paljon juustonsa takia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1065 grammaa

Juutis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Emmental, sinileima (Lidl)2.3g8.9kcal0.7g0g0.7g0g
Mozzarella juustoraaste, Lovilio (50g)1.4g4.3kcal0.3g0g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 1.5g2.2kcal0.2g0g0.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 4.6g15kcal0.1g0.1g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g61kcal2.6g0.2g5.6g0g
Valittu annoskoko10g31kcal1.3g0.1g2.8g0g
Annoskoko puolitettuna5g15kcal0.7g0.1g1.4g0g
Arvot/100g100g311kcal13.3g1g28.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=436741