Lihamureke, gluteeniton

Laita astiaan fibrex, kermaviili ja vesi.

Anna seistä noin varttitunti
- Kuullota sipuli öljyssä
- sekoita kaikki ainekset astiassa hyvin
- muotoile uunipellille kostutetuilla käsillä lihamureke.

Paista 200 asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Raijuli42
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 5g11kcal0.9g0g0.9g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 1.4g1.9kcal0g0g0.2g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.7g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g0.8g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale0.7g0.4kcal0.1g0g0g0.5g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl0.2g1.9kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g34kcal2.2g0g2.8g1g
Valittu annoskoko10g17kcal1.1g0g1.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna5g8kcal0.6g0g0.7g0.3g
Arvot/100g100g175kcal11.5g0g14.6g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445796