Jauheliharisotto

Keitä riisi kypsäksi.

Kuullota sipuli öljyssä ja lisää jauheliha, ruskista.

Mausta aromisuolalla, valkopippurilla ja currylla.

Lisää maustettu jauheliha-sipulisekoitus riisin sekaan, lisää pieniksi kuutioitu porkkana.

Lisää hieman vettä ja yksi lihaliemikuutio (jäi aineslistasta pois).

Risotto on valmis, kun porkkanakuutiot ovat pehmenneet ja vesi imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 750 grammaa

Eloveena73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g0.8g0.2kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha5.2g8.6kcal1g0g0.5g0g
Riisi, pitkäjyväinen, Rainbow2.6g9kcal0.2g2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g43kcal2.4g4.2g1.8g0g
Valittu annoskoko10g22kcal1.2g2.1g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna5g11kcal0.6g1.1g0.5g0g
Arvot/100g100g223kcal12.4g21.6g9.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=54728