Lohikeitto purkkilohesta

Perunat ja sipuli kiehumaan kalaliemeen.

Kun ovat lähes kypsiä lisätään lohisäilyke ja kerma.

Mausteena ovat maustepippuri ja tilli erinomaisia.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke1.2g1.2kcal0.2g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 2.9g2.2kcal0.1g0.4g0g0g
Sipuli 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.6g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0g0kcal0g0g0g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g1.8g1.1kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g9kcal0.6g1g0.2g0g
Valittu annoskoko10g5kcal0.3g0.5g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna5g2kcal0.2g0.3g0.1g0g
Arvot/100g100g47kcal3.1g5.1g1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=79736