Pakkiksen pastavuoka

Paista jauhelihat ja sipulit.

Mausta.

Keitä makaronit suolavedessä.

Lämmitä 8 dl vettä ja sulata siihen hell-levite.

Yhdistä kaikki voideltuun vuokaan ja ripottele päälle juustoraastetta.

Pasta 175 asteessa, kunnes juusto on sulanut.

NIIN HYVÄÄ!!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa

Spkant
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour HELL tuorejuusto 14%, annos 10g1g1.8kcal0.1g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 4g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Makaroni, tumma, Myllyn Paras2g7kcal0.3g1.3g0.1g0.1g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g0g0.3kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 2g4.5kcal0.4g0g0.3g0g
Juusto, Polar 15% (Valio) 8g siivu0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g28kcal1.6g2.6g1g0.2g
Valittu annoskoko10g14kcal0.8g1.3g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g7kcal0.4g0.7g0.3g0.1g
Arvot/100g100g146kcal8.2g13.4g5.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82978