Juustoperunat

Laita vuokaan puolet peruna-sipulisekoituksesta, ripottel
e suolaa ja valkopippuria.

Päälle juustoraaste ja loput perunasipulit, taas suolaa ja pippuria.

Kippaa "kerma" päälle ja paista 200 asteessa vajaa tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-sipulisekoitus, Eldorado (500 g)6.1g4.2kcal0.1g0.9g0g0g
Emmental, punaleima 17%1.2g3.5kcal0.4g0g0.2g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g2.4g2.1kcal0g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g20kcal1g2g0.8g0g
Valittu annoskoko10g10kcal0.5g1g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.3g0.5g0.2g0g
Arvot/100g100g101kcal5.2g10.3g4.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85629