Munakoisot, täytetyt

Halkaise munakoiso ja koverra sisustaa pois.

Ota sisus talteen ja kuutioi se. Ripota suolaa puolikkaisiin ja itketä niitä hetken aikaa.

Pyyhi liika suola pois ja paahda puolikkaat n. 250 asteisessa uunissa, kunnes vähän ruskistuvat.

Valmista täyte: ruskista sipuli ja jauheliha, mausta ja lisää munkoisokuutiot.

Jaa täyte puolikkaisiin, juustoraastetta päälle ja uuniin kunnes juusto sulaa ja ruskistuu.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso, tuore3.9g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa1g2.9kcal0.2g0g0.2g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 3.9g5.4kcal0.7g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g19kcal1.8g0.2g1g0.2g
Valittu annoskoko10g9kcal0.9g0.1g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.5g0.1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g95kcal9.2g1g5.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90828