Pekonisienipasta

Ruskista pekoni, sienet ja sipuli.

Lisää ruokakerma sitten kun raaka-aineet on kypsiä...

Anna hautua 5-10min..

Keitä pasta samalla.

Tarjoiluun juustoa ja SINAPPIA ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Janappa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistettu 3.3g17kcal0.5g0g1.7g0g
Herkkusieni 0.9g0.1kcal0g0g0g0g
Pasta Torino tumma2.8g10kcal0.5g1.6g0.1g0.2g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)2.2g1.9kcal0g0.1g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g58kcal2g3.4g4g0.4g
Valittu annoskoko10g29kcal1g1.7g2g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g15kcal0.5g0.9g1g0.1g
Arvot/100g100g295kcal10.2g17.3g20.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96201