Kuitupitoinen pizza

Sekoita jauhot, hiiva ja suola.

Sekoita seos 42-asteiseen veteen.

Lisää lopuksi öljy.

Vaivaa taikina tasaiseksi ja levitä pellille.

Päälle ketsupit, kastikkeet ja täytteet oman maun mukaan.

Uunissa 250 asteessa n. 12-14 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Timppari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Erikoisvehnäjauho (Sunnuntai), annos 2000g0.7g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Ruisjauho Pirkka0.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
3-viljan sämpyläjauho, Pirkka1.2g4kcal0.2g0.8g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Vesi1.5g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g0.3g2.6kcal0g0g0.3g0g
Heinz ketsuppi0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Chilikastike (Hp)0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Savuliharouhe, Savupojat, 350g /paketti2.1g3kcal0.4g0g0.1g0g
Ananaspalat ananasmehussa, Pirkka0.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g0.5g1.8kcal0.1g0g0.1g0g
Valio kevyempi pizzajuusto 17%1.3g3.7kcal0.4g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g41kcal2.6g3.6g1.4g0.2g
Valittu annoskoko10g21kcal1.3g1.8g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g10kcal0.7g0.9g0.4g0.1g
Arvot/100g100g209kcal13.1g18.2g7.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99890