Intialainen kukkakaali

Muut mausteet:

- ½ jauhettua inkivääriä
- 1 tl kurkumaa
- 1 tl suolaa
- 1 tl garam masalaa
- 1 tl rouhittua mustapippuria

Huuhdo kukkakaali ja irrottele kukinnot.

Sekoita murskatut valkosipulinkynnet (3 kpl), mausteet, currytahna ja sitruunamehu keskenään.

Kuumenna öljy, lisää mausteseos ja sekoittele sitä pari minuuttia, jotta maut tasaantuvat.

Lisää vesi ja kukkakaalit ja keitä noin viisi minuuttia eli kunnes kukkakaali on lähes kypsää.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 7.8g1.9kcal0.1g0.2g0g0.2g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Seesamöljy, kylmäpuristettu0.2g1.8kcal0g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.6g0kcal0g0g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)0.4g0.6kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g9kcal0.2g0.4g0.4g0.4g
Valittu annoskoko10g5kcal0.1g0.2g0.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g2kcal0.1g0.1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g47kcal1g2g2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186200