Jauhelihapihvit

Jauheliha, muna, sipulirouhe ja valkosipuli kippoon sekaisin, mausteeksi laitoin mustapippuria ja savupaprikajauhetta.

Taputtele 3 pihviä (hiukan jokaisesta "kanneksi" erilleen.

Pihvin päälle tomaatti, paprika ja kannet niskaan.

Uunissa 200c, noin puoli tuntia (riippuu uunista) .Omnom.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 6.2g14kcal1.1g0g1.1g0g
Kananmuna kuoreton 1.3g1.9kcal0.2g0g0.1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1.5g0.3kcal0g0.1g0g0g
Paprika, punainen0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sipulirouhe Eldorado0.1g0.9kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g34kcal2.6g0.4g2.6g0g
Valittu annoskoko10g17kcal1.3g0.2g1.3g0g
Annoskoko puolitettuna5g9kcal0.7g0.1g0.7g0g
Arvot/100g100g176kcal13.4g2.1g13.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=438983