Annaburanan kaalikeitto

Suikaloi kaali
laitta kattilaan kaali ja lisää vesi, pippuri ja lihalimikuutiot.

Anna kiehua hiljalleen.

Ruskista jauheliha kevyesti ja lisää se keittoon, sekoita.

Anna kiehua hiljalleen n. 30 min.
Lisää Pirkka keittojuurekset, sekoita ja anna keiton valmistua hiljalleen vielä n. 1 tunti välillä sekoittaen.

Kypsymisaika on n. aika riippuen kaalista.

Talvikaali kypsyy/pehmenee hitaammin, kuin varhaiskaali.

Lisää lopuksi mausteita ja yrttejä mieltymystesi mukaan.

Esim meirami sopii hyvin kaalin kanssa.

Voit myös tukevoittaa keittoannostasi raejuustolla!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 419 grammaa

Annaburana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali3.1g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1.2g1.9kcal0.2g0g0.1g0g
Keittojuurekset pakaste (Pirkka)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.7g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g6kcal0.4g0.2g0.2g0.2g
Valittu annoskoko10g3kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g2kcal0.1g0.1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g30kcal2g1g1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334655