Punajuurikvinoa

Raasta punajuuret hienoksi raasteeksi.

Liota kvinoaa n. 30 minuuttia, kaada liotusvesi pois, huuhtele ja keitä n. 20 minuuttia kunnes kvinoajyvät ovat turvonneita ja läpikuultavia.

Sekoita kvinoa punajuuriraasteeseen.

Mausta suolalla, lisäksi maun mukaan esim.

chilillä, garam masalalla ja valkopippurijauheella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kvinoa, jyvät3.6g14kcal0.5g2.5g0.2g0.2g
Punajuuri makeuttamaton kokonainen (Saarioinen), annos 100g6.2g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g31kcal1.2g5.6g0.4g0.4g
Valittu annoskoko10g16kcal0.6g2.8g0.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g8kcal0.3g1.4g0.1g0.1g
Arvot/100g100g158kcal6.1g28.6g2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141818