Tonnikalalasagne

Kuumenna tomaattimurska, lisää joukkoon tonnikala, herkkusienet ja haluamiasi mausteita (itse käytän mustapippuria, suolaa, basilikaa ja oreganoa).

Kuumenna toisessa kattilassa maito, sulata joukkoon raastettu juusto ja lisää hieman maizenaa (1 rkl tms.).

Mausta valkopippurilla ja suolalla tai haluamillasi mausteilla.

Lado vuokaa ensin tomaattikastike, sitten pastalevyjä ja tämän jälkeen juustokastike.

Toista niin kauan, että kaikki on käytetty.

Paista 200 asteisessa uunissa alatasolla 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulitomaattimurska (Pirkka)3.3g1.4kcal0.1g0.3g0g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]0.7g2.2kcal0.2g0g0.2g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 2g0.5kcal0.1g0.1g0g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras0.8g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)2g3.2kcal0.5g0g0.1g0g
Herkkusieni säilyke 1.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g20kcal2g1.8g0.6g0g
Valittu annoskoko10g10kcal1g0.9g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.5g0.5g0.2g0g
Arvot/100g100g102kcal10g9g3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90647