Vuohenjuusto-punajuurivuoka

Uuni 200. Keitä punajuuret kypsiksi, kuori ja leikkaa viileiksi.

Sekoita öljy, suola 0,5 tl, mustapippuri 0,5 tl, kuivattu minttu 1 tl, rakuunaa 1 tl ja hunaja 3 rkl. Rouhi saksanpähkinät joukkoon.

Kaada seos punajuurien joukkoon.

Viipaloi juusto, kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi.

Lado vuokaan vuorotellen punaj.

-pähkinäseosta, vuohenjuustoa ja sipulirenkaita, toista uusi kerros.

Kypsennä uunin alatasossa n. 30 mn. Anna vetäytyä hetken.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Maroi1960

Maroi1960 sanoi...

Mistä saa respteihin mausteet?

lauantai 04.10.2008 klo 14:14

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 5.9g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Hunaja0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Saksanpähkinä 0.4g2.8kcal0.1g0g0.3g0.1g
Vuohenjuusto President1.8g4.5kcal0.3g0g0.4g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g25kcal1g1.4g1.8g0.4g
Valittu annoskoko10g12kcal0.5g0.7g0.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0.3g0.4g0.5g0.1g
Arvot/100g100g124kcal5g7g9g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84701