Sienirisotto

Sillpua sipulit ja kuullota oliiviöljyssä.

Pane sekaan riisi ja silputut sienet.

Jatka kuullottamista hetki.

Lisää vesi ja kasvisliemikuutio.

Hauduta 15 minuuttia.

Lisää lopuksi kerma ja juustoraaste.

Mausta pippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Ruonala74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0g0kcal0g0g0g0g
Risottoriisi (Risella), 60g1.6g5.6kcal0.1g1.2g0g0g
Vesi4.6g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Herkkusieni, tuore Pirkka0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Ruokakerma 5%, Valio0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g2.3g5.9kcal0.7g0g0.3g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g25kcal1.6g2.4g0.6g0g
Valittu annoskoko10g12kcal0.8g1.2g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0.4g0.6g0.2g0g
Arvot/100g100g126kcal8.2g12.2g3.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164315