Soija-makaronilaatikko

Valmistetaan kuten kaikki makaroonilaatikot.

Keitä makaronit suolavedessä ja turvota soijarouhe toisessa vedessä.

Siivilöi makaronit ja sekoita soijarouheeseen haluamasi mausteet.

Lado vuokaan jossa vähän öljyä, ripottele sekaan pilkottua porkkanaa ja sörssä sekaasin.

Sitte tee maidosta ja munasta sinne liemi, laimenna vedellä jos et halua "seinämaista" makaroonilaatikkoa.

Paista sillee sopivasti ja syö.
Kun aterian jakaa kolmeen osaan, kaloreita tulee about 400 kcal, tai jos jaat annoksen neljään, kaloreita tulee noin 250 .

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Rechaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 1.1g0.4kcal0.1g0g0g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 3.5g3.4kcal0.1g0.7g0g0g
Soijajauho vähärasvainen 0.2g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1.8g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g0.9g2.8kcal0.4g0.3g0g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 0.9g0.8kcal0g0.2g0g0g
Vesi0.9g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g21kcal1.6g2.8g0.2g0g
Valittu annoskoko10g10kcal0.8g1.4g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.4g0.7g0.1g0g
Arvot/100g100g103kcal8g14g1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148297