Tonnikalaleivät

Uuni lämpenemään 175 asteeseen.

Leivät pelille.

Levite päälle. 2 tomaattia siivuiksi ja leipien päälle.

Yrttisuolaa.

Tonnikalapurkki auki ja tasan leipien päälle.

Päälle tilliä, tuoretta tai pussista.

Juustoraaste päälle

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Tmrtkn
AineksetMääräEnergiaPHRK
100% ruisleipä (Vaasan), annos 33.3g2.6g5.9kcal0.2g1.1g0g0.4g
Tonnikala vedessä 1.8g1.9kcal0.4g0g0g0g
Tomaatti 3.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)0.9g2.5kcal0.3g0g0.2g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Becel kevyt margariini 5g0.4g1.2kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g25kcal1.8g2.4g0.6g0.8g
Valittu annoskoko10g13kcal0.9g1.2g0.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0.5g0.6g0.2g0.2g
Arvot/100g100g125kcal9g12g3g4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90778