Lämmin tonnikalavoileipä

Voitele kuitukunkut rasvalla.

Sekoita muut ainekset keskenään.

Voit myös maustaa seosta esim pippurilla ja suolalla.

Myös ketsuppi käy sekaan.

Sitten vaan sekosta kunkkupaloille paksu kerras ja lopuksi joseen vielä 2 siivua juustoa.

Sit uuniin 175C 20min.

Ja jopas on kuitua ja proteiinia :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Allu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)1g2.7kcal0.3g0g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 1.1g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Raejuusto HYLA, rasvaton, maustamaton (Valio), annos 200g1.9g1.2kcal0.2g0g0g0g
Tonnikala, vedessä, Pirkka, ½ prk3.1g3.1kcal0.7g0g0g0g
Kuitukunkku (Vaasaan&vaasan), annos 35g2.2g4.1kcal0.2g0.6g0.1g0.3g
Becel kevyt kasvirasvalevite 38% omega 3&6, annos 10g0.6g2.2kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g30kcal3g1.2g1.2g0.6g
Valittu annoskoko10g15kcal1.5g0.6g0.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna5g8kcal0.8g0.3g0.3g0.2g
Arvot/100g100g151kcal15.2g6.1g6.1g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102259