Vuohenjuustoleipä

Voitele leivät pestolla ja laita päälle vuohenjuusto viipaleita.

Paista uunissa n. 200 °C:ssa n. 10 min. Ohjeesta tulee kymmenkunta ohutta leipää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Noiruus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myslileipä perheleipuri / Salonen5.8g17kcal0.6g2.8g0.4g0.2g
Pesto Genovese (Rainbow), annos 10g2g8kcal0.1g0.1g0.8g0g
Vuohenjuusto (Soignon), annos 135g2.1g8.1kcal0.3g0.1g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g65kcal2g6g3.8g0.4g
Valittu annoskoko10g33kcal1g3g1.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g16kcal0.5g1.5g1g0.1g
Arvot/100g100g329kcal10.1g30.3g19.2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158890