KANANPOJAN FILESUIKALEITA RIISI JA WOK VIHANNEKSILLA

Kypsennä kananpojan fileesuikaleet öljyssä ja kun ovat kypsiä kaada sekaan ruokakerma.

Valmista riisi pakkauksen ohjeen mukaan kuten myös wok-vihannekset pienessä määrässä öljyä.

Lopuksi sekoita riisi ja kananpojan fileesuikaleet keskenään ja laita wok-vihannekset päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 425 grammaa

Muumimamma02
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3.1g0kcal0g0g0g0g
Täysjyväriisi. Risella.0.9g3.1kcal0.1g0.6g0g0.1g
Kariniemen kananpojan fileesuikaleita hunajamarinadissa (Kariniemi), annos 300g2.3g3kcal0.4g0g0.1g0g
Findus wokki Classic 500G2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 14g rkl (X-tra), annos 14g0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Ruokakerma 4% (Rainbow), annos 100g1.6g0.9kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g17kcal1g1.6g0.6g0.2g
Valittu annoskoko10g8kcal0.5g0.8g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.3g0.4g0.2g0.1g
Arvot/100g100g84kcal5g8g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=162865