Tomaattisoijarouhemättö

1. Pilko ja kuullota sipulit.

2. Heitä sekaan tomaattimurska ja purkin huuhteluun käytettävä vesi.

3. Lisää soijarouhe.

Anna muhia kunnes soijarouhe on pehmeää.

Mausta esim valko- ja mustapippurilla, basilikalla, oreganolla, paprikamausteella ja valkosipulilla.

4. Lisää kerma ja lämmitä.

Nauti esimerkiksi raejuuston ja mozarellasalaatin kera.

Tai jos hiilihydraatit ei huoleta, vaikka pastan tai perunamuusin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (käsittelemätön)2.9g0.8kcal0g0.1g0g0g
Flora punainen, annos 10g0.2g1.1kcal0g0g0.1g0g
Soijarouhe, tumma, 30g2g6.3kcal1g0.6g0g0.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1g3.2kcal0g0g0.3g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g3.9g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g24kcal2.2g1.6g0.8g0.2g
Valittu annoskoko10g12kcal1.1g0.8g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0.6g0.4g0.2g0.1g
Arvot/100g100g122kcal11g8g4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266721