Languria salaatti

1. Leikkaa salaatti ohuehkoiksi suikaleiksi ja mausta ruususuolalla salaaatin lehdet
2. Pilko kurkku ja tomaatit kuutioiksi, sekoita aineita kevyesti keskenään.

Voit maustaa halutessasi tässä vaiheessa salaatin sitruunanmehulla ja tai vadelmavinegretellä
3. Murenna vuohenjuusto sekaan
4. Silppua kevätsipulin vartta joukkoon n. 1/2 dl tai maun mukaan
5. Pilko vesimeloni kuutioiksi ja lisää joukkoon
6. Lisää purkillinen raejuustoa
7. sekoita vielä kevyesti

Kurpitsansiemenet sopivat koristeeksi salaattiin, mutta niistä saa sitten vähän lisää kaloreita

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Desp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesimeloni, kuorittu (Kela 1989), annos 100g3.9g0.9kcal0g0.2g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1.8g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kurkku, tuore1.6g0.2kcal0g0g0g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki1.6g1.2kcal0.2g0g0g0g
Vuohenjuusto 12 Petits Chevres Doux (President), annos 16g0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Salaatti, jäävuori tuore0.8g0.1kcal0g0g0g0g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g7kcal0.4g0.6g0g0g
Valittu annoskoko10g3kcal0.2g0.3g0g0g
Annoskoko puolitettuna5g2kcal0.1g0.2g0g0g
Arvot/100g100g34kcal2g3g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369511