Isoisän kaalilaatikko

Silppua kaali ja sipuli pieniksi suikaleiksi.

Kumoa isoon astiaan jauheliha, sipuli ja munat.

Mausta.

Ota käteen raakaa kaalisilppua ja vaivaa sitä vähitellen muiden aineiden sekaan ikäänkuin sekoittaisit pullataikinaa.

On tärkeää, että vaivatessa kaalin rakenne pehmenee ja mehevöityy.

Lisää kerma.

Voitele vuoka ja täytä tiukkaan seoksella.

Nosta voinokareita päälle. 175 / 1,5 h

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 511 grammaa

Mangoldi

Hania sanoi...

Tää vaikuttaa tosi namskulta ohjeelta.
Lammasta ei oo, mut kärsiiks maku hirveesti, jos käyttää tavallista nautaa tai nauta-sika jauhelihaa?


torstai 18.11.2010 klo 17:25

AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Valkokaali keräkaali 5.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 0.7g1kcal0.1g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma, valio, 70g0.7g2.2kcal0g0g0.2g0g
Jauheliha, sika-nauta 2.6g5.8kcal0.5g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g21kcal1.4g0.4g1.4g0.2g
Valittu annoskoko10g11kcal0.7g0.2g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.4g0.1g0.4g0.1g
Arvot/100g100g106kcal7g2g7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89878