Lakkapannacotta

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä n. 5 min.

Soseuta marjat.

Painele sose tarkkaan siivilän läpi, näin saat tasaisen sileän soseen.

Poista siemenet.

Kuumenna kerma ja sokeri kattilassa.

Anna kiehua välillä sekoitellen 5 - 10 min. Lisää marjasose ja liotetut liivatelehdet.

Kuumenna sekoittaen kiehuvaksi, älä keitä.

Nosta kattila levyltä.

Anna jäähtyä hetki.

Lisää rahka, sekoita tasaiseksi.

Kaada seos pieniin annoslaseihin.

Peitä kelmulla.

Anna hyytyä 3 - 4 tuntia kylmässä

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Mahanhi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl4.7g16kcal0.1g0.1g1.6g0g
Sokeri 0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Valio maustettu rahka, vanilja2.3g3.7kcal0.2g0.4g0.2g0g
Lakka2.3g1kcal0g0.2g0g0.1g
Liivate 0.1g0.4kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g46kcal0.8g2.4g3.6g0.2g
Valittu annoskoko10g23kcal0.4g1.2g1.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g12kcal0.2g0.6g0.9g0.1g
Arvot/100g100g232kcal4g12.1g18.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=309843