Punajuurikvinoa

Raasta punajuuret hienoksi raasteeksi.

Liota kvinoaa n. 30 minuuttia, kaada liotusvesi pois, huuhtele ja keitä n. 20 minuuttia kunnes kvinoajyvät ovat turvonneita ja läpikuultavia.

Sekoita kvinoa punajuuriraasteeseen.

Mausta suolalla, lisäksi maun mukaan esim.

chilillä, garam masalalla ja valkopippurijauheella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kvinoa, jyvät33g125kcal4.3g23g2g2g
Punajuuri makeuttamaton kokonainen (Saarioinen), annos 100g57g17kcal0.6g3.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana180g283kcal9.8g52.2g4.2g4g
Valittu annoskoko90g142kcal4.9g26.1g2.1g2g
Annoskoko puolitettuna45g71kcal2.5g13.1g1.1g1g
Arvot/100g100g157kcal5.4g29g2.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141818