Jumpen omenamuffinsit VHH 111125

Seikoita kuivat ainekset erikseen.

Toisessa astiassa: kanamunat, rahka ja raastettu omena.

Sekoita yhteen hyvin ja laita esim.

silikoniseen muffinsivuokaan (Pieni tilkka rasvaa vuoan tai silikonin pinnalle helpottaa muffinsin irroittamista).

Paista uunissa n. 200 asteessa 10-15 min kunnes ruskistuvat hieman pinnaltaan.

Anna hieman jäähtyä ennen kuin otat vuoasta irti.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 45 grammaa

Jumpe70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 18g25kcal2.2g0.1g1.8g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g0.8g0.1kcal0g0g0g0.7g
Leivinjauhe 1.7g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g13g75kcal2.6g0.8g6.7g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%3.3g8.3kcal0.5g0.4g0.2g1.6g
Hampunsiemenet, kuoritut2.5g15kcal0.8g0.2g1.1g0.1g
Maitorahka, maustamaton hyla 0,3% (Valio) 250 g17g11kcal1.8g0.7g0g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 22g7.7kcal0g1.5g0g0.4g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.5g1.8kcal0g0.4g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Erytritoli, fermentoimalla valmistettu (Fitnessfirst), annos 10g13g2.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana180g300kcal16.2g10g19.6g5.8g
Valittu annoskoko90g150kcal8.1g5g9.8g2.9g
Annoskoko puolitettuna45g75kcal4.1g2.5g4.9g1.5g
Arvot/100g100g167kcal9g5.5g10.9g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=258085