Herkkujauhelihapihvit (kuitupitoiset)

Turvota vehnäleseitä ja fiberhuskia n. 1 dl:assa vettä.

Sekoita mukaan jauheliha.

Sekoita hyvin, lisää joukkoon muut ainekset ja maun mukaan esim.

jauhelihamaustetta, suolaa, valkosipulisuolaa.

Paista uunissa sopivan ruskeiksi, n. 10-20 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 70g156kcal12.3g0g12g0g
Fiber husk (1rkl=10g)2.8g0.3kcal0g0g0g2.4g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g2.8g3.9kcal0.4g0.4g0.1g1.3g
Smetana, Valio, hyla2.8g11kcal0.1g0.1g1.2g0g
Cuisine, Valkosipuli & yrtit (Creme bonjour), annos 100g4.2g5.9kcal0.1g0.1g0.5g0g
Sipulikuutiot rainbow4.7g0.5kcal0.1g0.1g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g2.3g6.6kcal0.4g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana180g368kcal26.8g1.4g28.6g7.4g
Valittu annoskoko90g184kcal13.4g0.7g14.3g3.7g
Annoskoko puolitettuna45g92kcal6.7g0.4g7.2g1.9g
Arvot/100g100g205kcal14.9g0.8g15.9g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117761