Vuohenjuusto-kurpitsapaistos

Kaikki viipaloidaan ja laitetaan öljyttyyn vuokaan, juusto päälle.

Paistetaan 224 asteessa 25 minsaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Hansuliini72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vuohenjuusto President19g48kcal3.6g0.1g3.7g0g
Kesäkurpitsa38g6.4kcal0.2g0.9g0.2g0.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g28g5.7kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 9-11 %, kevyt, edam/kadett 4.7g10kcal1.5g0g0.5g0g
Oliiviöljy 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana180g158kcal11g4.2g10.8g1.4g
Valittu annoskoko90g79kcal5.5g2.1g5.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna45g39kcal2.8g1.1g2.7g0.4g
Arvot/100g100g88kcal6.1g2.3g6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187663