Kesäkurpitsa-pekonipaistos

1 kesäkurpitsa
1 iso sipuli
140 g pekonikuutioita
3 rkl kinkkusulatejuustoa
2 dl kermaa
grillimaustetta
10 g voita

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota ne voissa pannulla.

Lisää pekonikuutiot ja paista kypsäksi.

Mausta.

Lisää kerma ja sulatejuusto ja anna hautua hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Duumimamma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g16g2.7kcal0.1g0.4g0.1g0g
Sipuli, paistettu 13g13kcal0.2g0.6g1g0.2g
Pekoni, paistettu 22g113kcal3.6g0g11.1g0g
Kinkkusulatejuusto, Ingman, 9%, 10g7g11kcal1.3g0.1g0.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 31g103kcal0.6g0.9g11g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.6g11kcal0g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana180g507kcal11.6g4g50.2g0.4g
Valittu annoskoko90g254kcal5.8g2g25.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna45g127kcal2.9g1g12.6g0.1g
Arvot/100g100g282kcal6.4g2.2g27.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214776