Hummuksella täytetyt munat

Keitä kananmunat, jätä keltuainen käyttämättä.

Puolita munat ja valmista täyte: sekoita mixerissä tai sauvasekoittimella kikherneet, sitruunamehu, persilja ja rypsiöljy.

Mausta juustokuminalla, cayennepippurilla ja suolalla maun mukaan.

Sekoita ja pursota kananmunanpuolikkaiden päälle.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 50g21kcal4.9g0.2g0.1g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 33g43kcal2.8g5.7g0.7g1.6g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton3.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Persilja 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana180g164kcal15.6g12.4g5.2g3.2g
Valittu annoskoko90g82kcal7.8g6.2g2.6g1.6g
Annoskoko puolitettuna45g41kcal3.9g3.1g1.3g0.8g
Arvot/100g100g91kcal8.7g6.9g2.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217698