Kantarellichilikana

Paista erillisellä pannulla pienessä määrässä margariinia kantarellit kunnes niistä on neste melkein kokonaan hävinnyt.

Samaan aikaan paista kanat.

Lisää sipuli, maissi, chili sekä ruokakerma ja pavut chilikastikkeineen.

Lisää mukaan kantarellit ja anna hautua pienellä lämmöllä noin kymmenisen minuuttia.

huomio: pavut on papuja chilikastikkeessa, ja kana on kanaa valkosipulikuorrutettuna.

Lisukkeet mainittu nyt erikseen..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Daduw
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)0g0kcal0g0g0g0g
Kantarelli 14g2.5kcal0.3g0.1g0.1g0.3g
Chili paprika punainen5.1g2kcal0.1g0.5g0g0g
Maissi jyvät 11g16kcal0.3g2.9g0.3g0.4g
Fetajuusto, Milbona5.6g16kcal1.1g0g1.2g0g
Papu, punainen (Kidney Bean (Campbell´s), annos 100g17g13kcal0.9g2.9g0.1g0.8g
Kana 17g32kcal3.4g0g2g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Kevätsipuli espanja (Ica), annos 100g11g3.4kcal0.2g0.8g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 0.3g1.8kcal0g0g0.2g0g
Chilikastike, Felix8.5g8.5kcal0.2g1.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana180g190kcal13g18g7.8g3g
Valittu annoskoko90g95kcal6.5g9g3.9g1.5g
Annoskoko puolitettuna45g47kcal3.3g4.5g2g0.8g
Arvot/100g100g105kcal7.2g10g4.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244361