Bolognesekastike

Kuulota sipuli ja lisää jauheliha.

Ruskista.

Lisää joukkoon valkosipuli.

Mausta herbamarella (n. 1-2rkl) sekä pitsamausteella tai oreganolla (n. 1-2rkl).

Lisää joukkoon tomaattimurska.

Sekoita vesi ja jauhot ja lisää kastikkeeseen.

Annan suurustua ja ei kun syömään :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Tiramisu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha40g66kcal7.6g0g4g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g25g8.7kcal0.2g1.6g0.1g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta3g11kcal0.4g2.1g0.1g0.1g
Vesi15g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)6g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 1.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana180g177kcal16.8g8.4g8.4g0.4g
Valittu annoskoko90g89kcal8.4g4.2g4.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna45g44kcal4.2g2.1g2.1g0.1g
Arvot/100g100g99kcal9.3g4.7g4.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=259585