Haudutettu punakaali

Leikkaa punakaali ja sipuli suikaleiksi ja pieni omena.

laita kattilaan kerroksittain, lisää hiukan vettä, viinietikka, sokeri, suola ja muut mausteet.

keitä hiljalleen kannen alla n. 1tunti, sekoittele välillä.

lisää vielä etikkaa tai sitruunamehua jos tarpeen.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 75g20kcal1.2g2.6g0.2g1.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 6.3g2.2kcal0g0.4g0g0.1g
Neilikka, annos 4g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Viinietikka 1.3g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana180g53kcal2.6g8g0.4g3.2g
Valittu annoskoko90g27kcal1.3g4g0.2g1.6g
Annoskoko puolitettuna45g13kcal0.7g2g0.1g0.8g
Arvot/100g100g30kcal1.4g4.4g0.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306939