Minttuiset suklaacookiet

Rouhi suklaa ja karamellit karkeaksi rouheeksi.

Sekoita kuivat aineet.

Vatkaa voi ja sokerit ja lisää kananmunat.

Lisää kuivat aineet ja suklaarouheet.

Nostele kahdella ruokalusikalla 20 "kasaa" leivinpaperille . Paista 175 asteessa 10-15 minuutia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

G5
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g14g103kcal0.1g0.1g11.3g0g
Fariinisokeri8.5g34kcal0g8.4g0g0g
Stevia sokeri (Dansukker), annos 100g4.2g17kcal0g4.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu15g19kcal1.7g0g1.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 18g63kcal1.9g12.8g0.2g0.6g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten5.6g19kcal1.3g2.5g1.2g0.6g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.1g4.5kcal0g1.1g0g0g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Taloussuklaa, Fazer11g58kcal0.4g6.3g3.4g0.6g
Suklaasydän (Panda), annos 150g11g55kcal0.7g7.7g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana180g745kcal12.2g86.4g39.8g3.6g
Valittu annoskoko90g373kcal6.1g43.2g19.9g1.8g
Annoskoko puolitettuna45g186kcal3.1g21.6g10g0.9g
Arvot/100g100g414kcal6.8g48g22.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=406005