Meksikolainen lihapata

Silppua sipuli, viipaloi paprikat ja valkosipulit.

Ruskista jauheliha paistokasarissa öljyssä.

Lisää kasariin sipulisilppu ja anna hautua hetki.

Vaihe 2
Lisää myös paprikasuikaleet, valkosipuliviipaleet, herkkusienet ja lihaliemikuutio.

Huuhtele tölkki vedellä ja kaada huuhdeliemi kasariin.

Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia.

Vaihe 3
Mausta oreganolla, chilijauheella ja tomaattipyreellä.

Ripottele pinnalle persiljaa.

Tarjoa riisin ja vihreän salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Anniina83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha29g49kcal5.6g0g2.9g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g5.1g3.8kcal0.2g0.7g0g0g
Vesi18g0kcal0g0g0g0g
Paprika keltainen 8.8g2.6kcal0.1g0.4g0g0.2g
Paprika punainen 8.8g2.6kcal0.1g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)8g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 3.7g4kcal0.3g0.6g0g0.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.7g1.8kcal0.1g0g0.2g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Herkkusieni säilyke 7.3g1.2kcal0.2g0g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana180g135kcal13.4g5.2g6.2g1.8g
Valittu annoskoko90g67kcal6.7g2.6g3.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna45g34kcal3.4g1.3g1.6g0.5g
Arvot/100g100g75kcal7.4g2.9g3.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267437