Raparperikiisseli

Keitä raparperit vedessä kunnes ne ovat pehmenneet.

Lisää sokerit.

Lisää veteen sekoitetut perunajauhot keitokseen.

Anna jäähtyä ja nauti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 22g7.4kcal0.2g1.2g0g0.3g
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 3g12kcal0g3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.9g3.7kcal0g0.9g0g0g
Perunajauhot,rainbow1.9g6.1kcal0g1.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana180g59kcal0.4g13.2g0g0.6g
Valittu annoskoko90g29kcal0.2g6.6g0g0.3g
Annoskoko puolitettuna45g15kcal0.1g3.3g0g0.2g
Arvot/100g100g33kcal0.2g7.3g0g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176928