Sienirisotto

Sillpua sipulit ja kuullota oliiviöljyssä.

Pane sekaan riisi ja silputut sienet.

Jatka kuullottamista hetki.

Lisää vesi ja kasvisliemikuutio.

Hauduta 15 minuuttia.

Lisää lopuksi kerma ja juustoraaste.

Mausta pippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Ruonala74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Risottoriisi (Risella), 60g15g51kcal1.2g10.9g0.2g0.4g
Vesi42g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g1.2g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Herkkusieni, tuore Pirkka8.3g2.1kcal0.2g0.2g0g0g
Ruokakerma 5%, Valio1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g21g54kcal6.2g0.4g3.1g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.2g1.8kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana180g224kcal15.2g23.6g7.4g0.8g
Valittu annoskoko90g112kcal7.6g11.8g3.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna45g56kcal3.8g5.9g1.9g0.2g
Arvot/100g100g124kcal8.4g13.1g4.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164315