Tomaattikeitto

Kuutioi sipulit ja kuullota ne öljyssä.

Lisää kattilaan ½l vettä ja paseerattu tomaatti.

Sekoita hyvin 2 dl kylmää vettä jauhoihin ja lisää se kiehuvaan keittoon ohuena nauhana.

Mausta lihaliemikuutiolla, suolalla, pippureilla ja oreganolla ja anna kiehua n. 15min.

Lisää lopuksi tuorejuusto ja anna kuumua n. 3min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Tiina1989
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)31g9kcal0.3g1.9g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.8g7.5kcal0g0g0.8g0g
Vesi44g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Vsipuli light6.2g11kcal0.5g0.2g0.9g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.6g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3g11kcal0.3g2.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana180g84kcal2.6g9g3.8g1g
Valittu annoskoko90g42kcal1.3g4.5g1.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna45g21kcal0.7g2.3g1g0.3g
Arvot/100g100g47kcal1.4g5g2.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=83323