Mailon pizzapohja

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen ja lisää ensin suola ja öljy ja sitten jauhoja vähän kerralla.

Kohota.

Jos käytät kuivahiivaa, sekoita 1 pss pieneen määrään jauhoja.

Kaulitse sopivankokoiseksi ja muotoile pellille.

Täytä mielesi mukaan.

Paista 200 asteessa, kunnes juusto saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 578 grammaa

Alppi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 5.3g4kcal0.7g0.1g0g0.4g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 51g174kcal5.2g35.5g0.6g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana181g395kcal11.8g71.2g5.6g4.4g
Valittu annoskoko90g198kcal5.9g35.6g2.8g2.2g
Annoskoko puolitettuna45g99kcal3g17.8g1.4g1.1g
Arvot/100g100g219kcal6.5g39.4g3.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154049