Porkkanakeitto

Keitä porkkanat, perunat ja sipuli litrassa vettä + liemikuutio.

Soseuta ja lisää juusto.

Mausta suolalla, pippurilla ja esim.

inkiväärillä.

Lisää viimeisenä katkaravut ja anna niiden lämmetä.

Älä kuitenkaan enää anna keiton kiehua, jotta katkaravut eivät sitkisty.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Kipsukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 37g12kcal0.2g2g0.1g0.9g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g4.4g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g4.6g13kcal0.9g0g1g0g
Katkarapu 6.2g4.2kcal0.9g0g0.1g0g
Vesi37g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.5g1.2kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana181g66kcal4.2g5.4g2.6g1.8g
Valittu annoskoko91g33kcal2.1g2.7g1.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna45g17kcal1.1g1.4g0.7g0.5g
Arvot/100g100g37kcal2.3g3g1.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234834