Suppilovahverokeitto

Silputut suppilovahverot ja sipuli kuumennetaan ja annetaan nesteen haihtua.

Lisätään kerma, tonnikala, Koskenlaskija-juusto ja mausteet.

Annetaan juuston sulaa, nautitaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 414 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g55g16kcal0.5g2.2g0.2g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi11g1.1kcal0.2g0.2g0g0g
Sulatejuusto koskenlaskija6.8g21kcal0.8g0g1.9g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)14g12kcal0.1g0.5g1g0g
Tonnikala öljyssä 4.1g7.8kcal1.1g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana181g117kcal5.4g5.8g7g0g
Valittu annoskoko91g58kcal2.7g2.9g3.5g0g
Annoskoko puolitettuna45g29kcal1.4g1.5g1.8g0g
Arvot/100g100g64kcal3g3.2g3.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143995