Mandariinikana kastike

Kuulota sipuleita tilkassa öljyä ja lisää kanasuikaleet.

Paista kana kypsäksi ja lisää ruokakerma.

Keitä kastiketta hetki kasaan ennen punaisen balsamicon lisäämistä.

Tarkista maku.

Ja lisää suolaa ja mustapippuria maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Hennuli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen fileesuikaleet mand.marin. (paistettu) Paistettu (Hk), annos 100g47g85kcal11.6g1.4g3.6g0g
Ruokakerma, vähälaktoosinen 10% (Pirkka), annos 200g31g38kcal0.9g1.6g3.1g0.1g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Rypsiöljy 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g2.3g2.7kcal0g0.5g0g0g
Valkosipuli 0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana181g283kcal25.2g8g16.6g0.4g
Valittu annoskoko91g141kcal12.6g4g8.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna45g71kcal6.3g2g4.2g0.1g
Arvot/100g100g156kcal13.9g4.4g9.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202117