Kasvispannu suppiksilla

Kuori ja palastele kasvikset.

Kuumenna öljy pannulla.

Lisää kasvikset kypsymisjärjestyksessä.

Mausta ja sekoittele silloin tällöin n. 10 min, anna halutua kannen alla n. 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka14g1.5kcal0.1g0.1g0g0.1g
Lanttu 21g6kcal0.2g1g0.1g0.4g
Porkkana 19g6.1kcal0.1g1g0g0.5g
Sipuli 10g3.2kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kesäkurpitsa zucchini 14g2.4kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g0.5g1.7kcal0g0.4g0g0g
Sinappi 0.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Balsamicokastike bianca (Rajamäki), annos 10g0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g10g3.1kcal0.1g0.4g0g0g
Rypsiöljy 1g9kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana181g71kcal1.4g8.2g2.4g2.8g
Valittu annoskoko90g35kcal0.7g4.1g1.2g1.4g
Annoskoko puolitettuna45g18kcal0.4g2.1g0.6g0.7g
Arvot/100g100g39kcal0.8g4.5g1.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341091