Naudanlihaa osterikastikkeessa

Sekoita osterikastike, perunajauhot sekä mustapippuri keskenään laakeassa kulhossa.

Sekoita joukkoon viipaloidut naudanlihasuikaleet ja marinoi noin 15 minuuttia.

Kuumenna öljyä wokpannussa.

Lisää murskattu valkosipulinkynsi ja kuullota.

Lisää naudanlihaviipaleet ja paista, kunnes ne ovat ruskistuneet ja puolikypsiä.

Halutessasi voit lisätä vihanneksia maun mukaan.

Tarjoile joko riisin tai nuudelien kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Thomba
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan sisäfilee62g76kcal13.1g0g2.5g0g
Osterikastike, Blue Dragon9g11kcal0.3g2.5g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 2.3g7.8kcal0g1.9g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipuli 0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%16g25kcal0.4g0.4g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana181g243kcal27.6g10g9.6g0.2g
Valittu annoskoko91g122kcal13.8g5g4.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna45g61kcal6.9g2.5g2.4g0.1g
Arvot/100g100g135kcal15.2g5.5g5.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=374312