Maukas kanakeitto (nesteenpoistaja)

Laita vesi, suola ja riisit kattilaan.

Keitä n. 10 min. Suikaloi paprikat, kesäkurpitsa ja sipuli.

Kuumenna puolet kasviöljystä paistinpannussa ja lisää kasvisuikaleet.

Anna muhia n. 5min ja kääntele välillä lastalla.

Mausta currylla (1tl), basilikalla (0,5 rlk) ja TUOREELLA inkiväärillä (1 rlk).

Kaada kasvikset kattilaan.

Ruskista broileri ja lisää se kattilaan.

Lisää maissi ja tuorejuusto.

Hauduta n. 5 minuuttia.

Ja ei kun syömään!
Varaudu siihen että nesteet lähtee kiertämään!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 415 grammaa

Oona2009

Jybis sanoi...

Missä vaiheessa kannattaa laittaa tuo tomaattimurska?

torstai 26.02.2009 klo 17:49

Jybis sanoi...

Tiiätkö mitä! sain juuri lemppari ruuan, näin hyvää keittoa en oo syöny sitten koskaan.

torstai 26.02.2009 klo 18:32

AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 6.2g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 41g0kcal0g0g0g0g
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 2.7g10kcal0.2g2.1g0g0g
Kesäkurpitsa7.8g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Ruokaöljy keskiarvo 0.4g3.9kcal0g0g0.4g0g
Broilerifilee, hunajamarinadi, raaka 9g16kcal1.8g0.1g0.9g0g
Maissi jyvät 1.9g2.7kcal0.1g0.5g0g0.1g
Tomaattimurska 9g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour4.7g14kcal0.2g0.2g1.4g0g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana182g109kcal5.2g8.6g5.4g1.4g
Valittu annoskoko91g54kcal2.6g4.3g2.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna45g27kcal1.3g2.2g1.4g0.4g
Arvot/100g100g60kcal2.9g4.7g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102915