Pekonilohi

Leikkaa lohi annospaloiksi, mausta suolalla ja pippurilla.

Kääri annospalat pekoniviipaleeseen ja paista uunipellillä 175 asteessa noin 40minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 121 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 75g147kcal14g0g10.1g0g
Pekoni, Pirkka, viipale 17,5g RAAKApainoarvot15g44kcal2.1g0.2g3.9g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana182g381kcal32.2g0.6g28g0g
Valittu annoskoko91g191kcal16.1g0.3g14g0g
Annoskoko puolitettuna45g95kcal8.1g0.2g7g0g
Arvot/100g100g210kcal17.7g0.3g15.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=285973