Punajuurikvinoa

Raasta punajuuret hienoksi raasteeksi.

Liota kvinoaa n. 30 minuuttia, kaada liotusvesi pois, huuhtele ja keitä n. 20 minuuttia kunnes kvinoajyvät ovat turvonneita ja läpikuultavia.

Sekoita kvinoa punajuuriraasteeseen.

Mausta suolalla, lisäksi maun mukaan esim.

chilillä, garam masalalla ja valkopippurijauheella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kvinoa, jyvät333g1247kcal43.3g230g20g20g
Punajuuri makeuttamaton kokonainen (Saarioinen), annos 100g567g170kcal6.2g30.6g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1800g2833kcal99g521.2g42.2g40g
Valittu annoskoko900g1417kcal49.5g260.6g21.1g20g
Annoskoko puolitettuna450g708kcal24.8g130.3g10.6g10g
Arvot/100g100g157kcal5.5g29g2.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141818